Happy Minds 
_______

 

Het Centre of Expertise Urban Education van de Hogeschool van Amsterdam heeft vanuit met de Faculteit Onderwijs en Opvoeding, onderzoek gedaan naar yoga, meditatie en mindfulness in het primair onderwijs. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen in de grote stad steeds meer stress ervaren: daar zijn stress reducerende activiteiten dus hard nodig, maar deze zijn vaak best kostbaar en niet voor iedereen toegankelijk. Het is daarom extra belangrijk dat kinderen op school, dus gratis, tools meekrijgen om beter met deze stress om te leren gaan.

Het doel van het onderzoek is om scholen te voorzien van innovatieve lesmethodes en voorlichtingsmateriaal om kinderen in urban settings beter toegang te geven tot stress reducerende activiteiten. Drs. Hanneke Velthuijsen (HvA) vroeg Studio Jee om een huisstijl te ontwikkelen voor dit project, en om zowel het digitale boekje als de literatuur studie vorm te geven. Zie hier het resultaat: een frisse speelse stijl, met inspirerende illustraties.
 

Opdrachtgever Hogeschool van Amsterdam - Drs. Hanneke Velthuijsen
Work Grafisch ontwerp & illustratie 
Links Digitale boekje & literatuurstudie
 

literatuurstudie mock up2literatuurstudie mock up2
Tekengebied 2Tekengebied 2
kaarten2kaarten2

© All Rights Reserved

[unex_ce_button id="content_1jb55003l" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="2px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://www.studiojee.nl/work/programmakrant-nnf/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]next project[/ce_button]